Torsdag 22 Februari 2024

Gwyneth: "Jag kan inte banta"

Försöker förklara sin smala figur.


Slimmade tvåbarnsmamman Gwyneth Paltrow avslöjade nyss för Oprah om hemligheten bakom sin kropp.

- Jag kan bara inte banta. Jag tror att det handlar om det faktum att du inte kan äta det du vill... jag kan bara inte göra det.

Och vad är hemligheten? Att träna.

- Det är värt för mig att göra det där lilla extra på träningen som möjliggör det för mig att äta vad jag än vill och inte tänka på det.

Gwyneth verkar ha glömt bort att hon gjort sig ett namn inom den makrobiotiska kosten för några år sedan. Då handlade kosten enbart om äta närodlade bönor och råris tillsammans med okryddad vit fisk. Graviditeten förändrade henne dock till det bättre:

- Jag äter bröd och ost numera. Men jag dricker varken mjölk eller använder smör för det är inte bra för någon. Men jag är mycket mindre strikt med maten än vad jag brukar vara. Min diet var väldigt sträng. Nu äter jag vad jag än vill, berättar hon för World Entertaintment news.

Härnäst är Gwyneth aktuell med ett matprogram där hon tillsammans med en kock reser runt i Spanien och lagar mat. Paltrow är gift med Chris Martin, sångare i Coldplay och tillsammans har de två barn.

Skrivet av:

Senaste nytt

Morran och Tobias tillbaka

1 timme sedan

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

1 timme sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.

Då får serien om Pirate Bay premiär

2 timmar sedan
Tv-serien om The Pirate Bay får premiär på SVT i höst, enligt ett pressmeddelande.