Pitt: "Porrsurfa på jobbet"

- 18/07/2009, 15:00 -

Brad Pitt bjuder på lite vett och etikett i en intervju.

I en stor intervju i kommande numret av tidningen Wired Magazine får Brad Pitt frågan om han tycker att det är okej att folk pratar i telefon på offentliga toaletter.

– Nej, prata inte i telefon! Då kan ju till exempel killen i båset bredvid höra hela konversationen, säger Pitt och fortsätter:

– Du ska bara sms:a på offentliga toaletter. Försäkra dig om att inte trycka på fel knapp bara så att du inte råkar skicka iväg en bild på dig själv till Twitter. De som gillar sådant vill du inte ha som läsare, lita på det.

Pitt, som är aktuell som huvudrollsinnehavare i Quentin Tarantinos kommande film Inglourious Basterds, bjuder på en hel del andra fyndiga kommentarer under intervjun, uppger CNN.

Stjärnskådespelaren, som är känd för att ha vissa ironiska karaktärsdrag, behandlar vidare allt ifrån hur du bäst administerar ditt digitala liv till porrsurfning på jobbet:

– Porrsurfa inte bara på jobbet, ta med dina gamla porrtidningar och scanna dem där! Mata sedan hårddisken full och när du behöver en paus så är det bara att öppna favoritbilderna.

Skrivet av: