Prins Carl Philip på racertävling

"Prinsen gjort mycket stora framsteg"


Det var i helgen som vår Prins Carl Philip ställde upp i racertävlingen Carrera Cup i Norge. Där gjorde han igår sitt bästa kval någonsin och hamnar nu på tolfte plats i startuppställningen,

- Det roligaste jag gjort någonsin, jag är mycket nöjd, sa en lycklig Prins Carl Philip efter tävlingen.

Prins Carl Philip höll ett riktigt högt tempo och hans snabbaste varv var bara 1,7 sekunder från tävlingens totalt sett snabbaste varv.

- Prins Carl Philip har gjort mycket stora framsteg i helgen! Det är kul att se det hårda arbetet ge resultat, säger Prins Carl Philips mentor Janne “Flash” Nilsson.

Prinsen har tidigare tävlat inom racing. Sedan flera år tillbaka innehar Prinsen racinglicens och har bland annat deltagit i långdistanstävlingar, men har fortfarande en lång inlärningsperiod framför sig.

Skrivet av:

Senaste nytt

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

igår 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".