Elin Kling + TV4:s Idol = Sant

Modedrottningen ska styla årets tävlande i teveprogrammet Idol.


Nu är det slut med modemissar, felmatchade kläder och skrattretande "outfits". TV4 köper nu in den 26-åriga modedrottningen Elin Kling för att styla årets tävlande i succéprogrammet Idol.

– Jag är huvudstylist för idolerna, det ska bli jätteroligt. Annars jobbar jag med trender, nu ska jag hjälpa idolerna att ta fram sin egen stil. Här får jag jobba med att stajla killar också vilket är nytt för mig. Men jag gillar utmaningar, säger Elin Kling mest känd från bloggen Style by Kling till Expressen.

Kling menar samtidigt att hon inte är där för att förändra "idolerna" - utan hjälpa dem att hitta sig själva.

Trots att deltagarna i Idol sedan starten visat upp mer och eller mindre misslyckade scenkläder vill Kling inte hacka på sina föregångare.

– Äsch ... Jag vill inte klanka ned på de tidigare stylisterna. Jag kommer att jobba mer med att ta fram idolernas egna stilar. Det behöver inte nödvändigtvis vara så mycket. Tv-stylister är oftast mer som kostymörer. Jag är stylist. Jag kommer att jobba med kläder som finns ute i butik.

– Är en tjej bohemisk ska jag hjälpa henne och försöka hitta bohemiska plagg. Jag ska mer vägleda dem i sina egna stilar. Vilket blir nytt för mig, jag har bara skrivit om min egen smak tidigare, säger hon till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".