Lördag 8 Maj
Stockholm

Elin Kling + TV4:s Idol = Sant

Modedrottningen ska styla årets tävlande i teveprogrammet Idol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu är det slut med modemissar, felmatchade kläder och skrattretande "outfits". TV4 köper nu in den 26-åriga modedrottningen Elin Kling för att styla årets tävlande i succéprogrammet Idol.

– Jag är huvudstylist för idolerna, det ska bli jätteroligt. Annars jobbar jag med trender, nu ska jag hjälpa idolerna att ta fram sin egen stil. Här får jag jobba med att stajla killar också vilket är nytt för mig. Men jag gillar utmaningar, säger Elin Kling mest känd från bloggen Style by Kling till Expressen.

Kling menar samtidigt att hon inte är där för att förändra "idolerna" - utan hjälpa dem att hitta sig själva.

Trots att deltagarna i Idol sedan starten visat upp mer och eller mindre misslyckade scenkläder vill Kling inte hacka på sina föregångare.

– Äsch ... Jag vill inte klanka ned på de tidigare stylisterna. Jag kommer att jobba mer med att ta fram idolernas egna stilar. Det behöver inte nödvändigtvis vara så mycket. Tv-stylister är oftast mer som kostymörer. Jag är stylist. Jag kommer att jobba med kläder som finns ute i butik.

– Är en tjej bohemisk ska jag hjälpa henne och försöka hitta bohemiska plagg. Jag ska mer vägleda dem i sina egna stilar. Vilket blir nytt för mig, jag har bara skrivit om min egen smak tidigare, säger hon till Expressen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela