Elin Klings blogg ökar mest

- 06/10/2008, 15:44 -

Vem som helst kan utmana de största bloggjättarna.

Det finns ett berg av bloggare och på toppen står några få. Du har hört namnen förr. Där finns Blondinbella, som har 517 556 unika besökare i veckan. Där finns Kenza, Alex Schulman, Linda Rosing och några till.

Vem vågar utmana dessa bloggjättar? Är det ens någon idé? Vem vill läsa min blogg tänker du? Kanske vågar du inte ens snegla upp mot täppan.

Well, tänk om! Metro presenterar idag statistik som visar att Style by Kling, Elin Klings modeblogg, är den som växer mest i populäritet på Knuff.se. Okej, Elin är ingen nybörjare, utan en känd modebloggare. Men statistiken visar på att saker och ting rör på sig.

Så här skriver Elin, härligt överraskad, i sin blogg:

– Åh så glad jag blev när jag såg detta i dagens Metro! Yes! Nu ska det firas! Ska bara åka till min gamla lägenhet och packa lite, sedan lunch med min revisor, efter det plock på stan och sedan packa upp här i lägenheten..Äsch, nu ska jag inte vara sån. Jag får fira med Linn på stan eller något! Later.

Så greppa ett ämne som du gillar, och då menar jag inte det som du tror att folk ska gilla, och skriv om det. Gillar du att sticka, skriv om det! Kanske är det din grej, med rätt texter kan det ge mat på bordet.

Du kan börja blogga här:

Blogga med Bloggportalen.

Blogga enligt Trottens betraktelser.

Blogga med Blogga Gratis.

Skrivet av: