Hjärntvättad och sextrakasserad av dr Phil

En tidigare patient hos doktor Phil McGraw har lämnat in en stämningsansökan till Los Angeles Superior Court.


Kvinnan hävdade att hon blev sexuellt trakasserad, hjärntvättad och utsatt för bedrägerier när hon var i Phil McGraw och hans personals vård, skriver Fox News.

Målsägande Shirley Dieu sökte hjälp hos den kända tevepsykologen. Men det slutade i en mardröm. Shirley hävdar att hon mot sin vilja hölls fången på McGraws produktionkontor i Hollywood. Hon var dessutom tvingad att vara i samma rum som en helt naken man som exponerade sin kropp för henne. När hon försökte fly hindrades hon av personalstyrkor.

I ren desperation försökte hon ringa och larma 911. Men telefonen i rummet var frånkopplad.

Enligt anmälan utsattes Shirley också för "hjärntvätt" när hon tvingades att titta på redigerade videoband där hon skildrades som en annan person än den hon i sjävla verket är. Hon ska även ha nekats mat och sömn. Utöver detta ska Phil McGraw ha rört vid Shirleys vänstra bröst. Det här är inte första gången doktor Phil hamnar i blåsväder och anklagas för sextrakasserier. Tidigare i år uppdagades det att han har tafsat på en praktikant.

–Min första dag på jobbet var hemsk. Phil kladdade på mig. Han tog tag i mig och tvingade ner mig på hans knä medan han pratade i telefon med andra patienter, läkare och till och med hans fru! Han gned sina händer upp och ned längs mina lår hela vägen upp till trosorna, minns hon.

Phil McGraws pressrepresentant har inte kommenterat uppgifterna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!