Dr Phil är ett sexmonster

"Världen bör veta att dr Phil är ett rovdjur och en mobbare."


En kvinna som sökte behandling hos den ökände tevepsykologen dr Phil McGraw för 25 år sedan avslöjar nu att hans sexuella närmanden har förstört hennes liv. Nu har hon anmält tevekändisen för sexuellt utnyttjande.

–Inte en enda dag har gått utan att jag tänkt på vad Phil McGraw gjorde mot mig, säger kvinnan i det senaste numret av The National Enquirer skriver AOL.

"Dr Phil kladdade på mig"

Kvinnan studerade psykologi på College när hon sökte hjälp hos McGraw som då var 34 år. Hon led av dåligt självförtroende, depression och självmordstankar. Deras relation förändrades efter att hon blev dr Phils praktikant, samtidigt som hon var hans patient.

–Min första dag på jobbet var hemsk. Phil kladdade på mig. Han tog tag i mig och tvingade ner mig på hans knä medan han pratade i telefon med andra patienter, läkare och till och med hans fru! Han gned sina händer upp och ned längs mina lår hela vägen upp till trosorna, minns hon.

"Han ska inte berätta hur du bör leva ditt liv"

–Världen bör veta att dr Phil är ett rovdjur och en mobbare. Han är inte mannen som ska berätta för amerikaner hur de bör leva sina liv och förbättra sig själva.

McGraw är värd för dr Phil, en show där han ger folk råd om hur de ska leva sina liv. Han blev känd efter sin medverkan som terapeut i The Oprah Winfrey Show.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!