Blogg-Lucior i storbråk på upploppet

Lucior i dispyt dagarna innan årets Blogg-Lucia ska koras.


Nyheter24:s stora vintertävling, Blogg-Lucia 2008, har urartat i ett praktgräl.

Nöjesguidens klubbredaktör, Tommie X, rasar mot de övriga bloggluciorna. I ett inlägg på sin blogg skriver han:

"om tönten som leder nu, "She-City", vinner så får Lucia döpas om till Lusekofta-ia, var precis inne på den där lilla {bortredigerat grovt språkbruk, reds anm} blogg och såg aptråkiga bilder på henne inlindad i en femtio meter lång stickad halsduk. Såklart i en pissnödig modebloggspose komplett med en jävla papperskaffemugg i näven. För att inte tala om idioten i raffset från Sverigehäftet som håller i en dildo, man bah: "WTF?". Jag tycker inte heller att det vore rättvist om gamle Meral Tasbas skulle vinna, har inte hon fått sin tid i spotlighten"

Meral besvarar Tommies angrepp i en intervju med Nyheter24:

– Jag ser honom inte som en konkurrent. Må bäste man vinna. Asshole!

– Han är bara osäker, det var jag också för tio år sedan.

Meral påpekar även på sin blogg att Nyheter24:s bloggerska AmErika, har valt ett namn som leder hennes tankar till turkiskan:

"Gissa om jag blev chockad och föll i hysterisk skratt när jag upptäckte vad Erika Johnsson, nöjesbloggare på nyheter24.se har för nickname. Till att börja med vill jag säga att jag gillar dig Erika, men du måste byta namn på din blogg. Det är nämligen så att Am betyder pussy på Turkiska . Skriver det på engelska, det svenska ordet är så vulgärt. Men du fattar! inte vill du bli kallad för pussyerika va?"

Hur det rafflande Blogg-Luciabråket slutar återstår att se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!