Tiger Woods.
1 av 8
Tiger Woods. - Foto: All Over Press
2 av 8
- Foto: All Over Press
Tiger Woods
3 av 8
Tiger Woods - Foto: All Over Press
Elin Nordegren
4 av 8
Elin Nordegren - Foto: All Over Press
5 av 8
- Foto: All Over Press
6 av 8
- Foto: All Over Press.
7 av 8
- Foto: All Over Press
8 av 8
- Foto: Scanpix

Ex-ministern Barbro Holmberg till sjukhus i ambulans

Elins mamma, förre migrationsminstern Barbro Holmberg, fördes till sjukhus i ambulansen.


Det är nu bekräftat att det var Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg som fördes i den ambulans som i natt svensk tid lämnade Tiger Woods hem i Windermere, Florida, uppger TMZ.com.

Barbro Holmberg var migrationsminister i den förra socialdemokratiska regeringen och är numera landshövding i Gävleborg.

Holmberg är mamma till Elin Nordegren och följakligen svärmor till golfstjärnan Tiger Woods.

Under måndagen reste Barbro Holmberg till USA för att ta hand om sin dotter, som just går igenom maken Tiger Woods enorma otrohetshärva.

Men redan under natten till tisdag tvingades Holmberg föras till sjukhus i ambulans då hon ska ha drabbats av kraftiga magsmärtor.

WKMG i Orlando rapporterar att en blond kvinna i en svart Escalade följde efter ambulansen från Deacon Circle till Health Centralsjukhuset – samma sjukhus som behandlade Tiger Woods den natten då hans olycka inträffade, skriver TMZ.

Den Escalade som följde efter ambulansen ska enligt TMZ ha liknande nummerplåtar som den Escalade som Tiger Woods kraschade. Och Tiger Woods äger två stycken Escalades.

Barbro Holmberg ligger kvar på sjukhuset men uppges må bra efter omständigheterna.

- Vi räknar med att Barbro Holmberg är tillbaka i tjänst på måndag, säger Olov Rydberg, ställförerträdande landshövding i Gävleborg, till Sveriges Radio Gävleborg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!