1 av 3
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Tiger: Jag lämnar min fru och mina barn för dig

Tiger Woods skulle lämna Elin Nordegren och sina två barn för att i stället bli ihop med älskarinnan Rachel Uchitel.


Tiger Woods älskarinna Rachel Uchitel har sparat många av de kärleksmejl som Tiger överröste henne med. Tidigare i veckan avslöjades några av höjdpunkterna från Tiger Woods romantiska brev till älskarinnan Rachel.

Bland annat ska Tiger ha berättat om en dröm där de två var gifta och hade gruppsex med två andra killar.

Men nu har amerikanska In Touch lagt vantarna på mejl där Tiger bedyrar sin kärlek för Rachel. Han ska även ha skrivit att han vill lämna sin fru, Elin Nordegren, och låta deras två barn bo kvar hos Elin. Allt för att bli ihop med Rachel, enligt uppgifter till amerikanska In Touch.

"Varför träffades vi inte för flera år sedan?"

Den 9 novemer 2009, bara några veckor innan Tiger Woods smusslande blev allmän egendom, skrev han följande till Rachel.

"Jag vet att det är brutalt jobbigt för dig att du inte kan vara med mig hela tiden. Jag fattar. Det tar kål på mig också. Jag har äntligen hittat någon som jag får kontakt med. Det är något som jag aldrig funnit. Inte ens hemma. Man vill att någon ska bevittna ens liv. Jag vill att du ska ligga här bredvid mig, ligga här på mig eller var du än vill ligga. Fan! Varför träffade vi inte varandra för flera år sedan. Då skulle vi inte ha det här samtalet nu."

Rachel svarade och sade att hon inte ville prata om deras relation via mejl. Då svarade Tiger:

"Du behöver inte svara. Jag ville bara att du ska veta vad som pågår inuti mig."

"Du ligger bara med mig för att jag är känd"

I ett annat mejl bråkar Tiger och Rachel. Anledningen är att Tiger ifrågasätter Rachels motiv. Tiger anklagar Rachel för att ligga med honom på grund av hans kändisskap.

"Jag vet inte om detta kommer att fungera. Jag trodde jag kände dig, men det känns som jag är bara en annan person som råkar vara känd för dig. Varje gång jag tänker på det, får jag en klump i halsen. Jag kan verkligen inte släppa vissa delar av ditt förflutna. Har jag fallit för den Rachel som bara gillar kända personer? Jag är så förvirrad, för vad min hjärna och vad mitt hjärta säger är två olika saker."

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/