1 av 6
- Foto: TV6
2 av 6
- Foto: All Over Press
Rachel Uchitel.
3 av 6
Rachel Uchitel. - Foto: All Over Press
Elin Nordegren utan ring på sitt finger.
4 av 6
Elin Nordegren utan ring på sitt finger. - Foto: All Over Press.
5 av 6
- Foto: Fredrik Sandberg/Scanpic
6 av 6
- Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix

Nöjesveckan: Erika Johnson

Tiger Woods, Anna Anka och Kisses otäcka stalker – Erika Johnson tycker till om nöjesveckan.


Paradise Hotel-deltagaren och Nyheter24:s kaxigaste bloggerska Erika Johnson är först ut och tycker till när Nyheter24 summerar nöjesveckan som gick.

Vem hejar du på – Tiger Woods eller Elin?

– Jag tror inte att Elin behöver nån hejarklack. Hon kommer inom en snar framtid vara en av världens mest förmögna kvinnor. Hon har en hel värld på sin sida så jag hoppas verkligen hon tar vara på det och börjar leva sitt liv. För efter vad man läst av Tigers alla sms och emejl så verkar killen ALDRIG varit hemma.

Borde Elin stanna kvar hos Tiger?

– Hon bör lämna honom. Hon bör även se till att han testar sig. Om han går och dör i nån dubbeldos av klamydia/gonorré/hemorojder snart så är det bra om hon kan förbereda barnen på att "Pappa dog i...svininfluensan"

I fredags var det Idol-final. Har du tittat på det i år?

– Jag tittade på ett avsnitt, jag va ju i Mexiko en stor del av programmet, men såg när Reza va med. Och jag tyckte inte om det. Kvalitén på deltagarna är under all kritik. Så himla dåligt. Och jag fattar inte riktigt varför. Andreas har ju bra koll på kvalitet.

Anna Anka och Paul Anka ska skiljas. Vem ska hon börja dejta tycker du?

– Antingen Fadde...eller Tiger. Det beror på var hon vill bo...eller Christer Sjögren!

Bloggerskan Kissie är utsatt för en otäck stalker. Vad gör man med snuskiga stalkers?

– Man döper om sig till att börja med...

Missa inte Erika Johnson blogg på Nyheter24.se!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.