1 av 10
- Foto: All Over Press
2 av 10
- Foto: All Over Press
3 av 10
- Foto: All Over Press
4 av 10
- Foto: All Over Press
5 av 10
- Foto: All Over Press
6 av 10
- Foto: All Over Press
7 av 10
- Foto: All Over Press
8 av 10
- Foto: All Over Press
9 av 10
- Foto: All Over Press
10 av 10
- Foto: All Over Press

Sienna och Jude ett par igen

Jude Law och Sienna Miller planerar att flytta ihop lagom till nästa år.


För nästan fem år sedan fick Sienna Miller nog av Jude Law. Hon bröt förlovningen och paret flyttade isär. Anledningen stavades Judes otrohet med barnflickan Daisy Wright.

Men det var då. Under det gågna året har både Sienna och Jude spelat i uppsättningar på Broadway – Jude i Hamlet och Siena i After Miss Julie.

Efter sina repetioner har paret mötts upp på Algonquin Hotel i New York.

– De har berättat för personalen att de är kära och kommer att flytta tillbaka till London under våren, och att de kommer att leva tillsammans som ett par igen, säger en källa till

Paret, som bara för någon vecka sedan sågs utanför Judes lägenhet i New York, inledde sin romans efter möte inför filmen Alfie under 2004.

Det är Sienna som har varit mest angelägen om att bli tillsammans igen.

– Jude var motvillig först för något att hända. Men Sienna övertygade honom om att hon fortfarande var kär i honom, fortsätter källan.

Sedan parets breakup har bägges kärleksliv varit trassliga. Sienna skapade krigsrubriker när hon började dejta skådespelaren Balthazar Getty, som lämnade både frugan och sina fyra barn för Sienna.

Jude har just blivit far till sitt fjärde barn, resultatet av ett one-night stand med modellen Samantha Burke.

Judes nästa film, Sherlock Holmes, öppnas i biografer på annandag jul.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.