Inbördeskrig i Hollywood

I dag börjar rättegången mellan de förmögna, och de ännu rikare.


LOS ANGELES. En konflikt har delat Beverly Park, ett exklusivt område ovanför Beverly Hills. Det handlar om en väg, och vem som ska få köra på den. Fighten är stjärnspäckad.

Uppradade på den södra och fattigare delen av slagfälet står Earvin "Magic" Johnson, Samuel L. Jackson och filmproducenten Richard Zanuck. Mitt emot dem, öga mot öga, står Denzel Washington, Eddie Murphy, Sylvester Stallone, Barry Bonds och mediamogulerna Haim Saban och Sumner Redstone. Alla har spänt bågen...

Det började i mars 2006. Fram tills dess hade det varit frid och fröjd mellan grannarna i 20 år. Plötsligt fick den södra sidan en faktura. På den stod det att lag nord ville ha pengar för säkerhet, väg-, och grindunderhållning. 121 000 dollar. Ett raseri utbröt. De vägrade.

Okej, sa lag nord. Ett år senare hörde de av sig igen. Denna gång svarade man med att inte låta nannys, hushållerskor och trädgårdsarbetare ta vägen genom den norra sidans grindar när de ska åka till södersidan för att jobba.

Absurt, tyckte södersidan som nu menar att deras arbetare och släktingar får åka en dryg mil i omväg. Försök inte, tänkte syd och stämde grannarna i norr, rapporterar LA Times.

I dag börjar rättegången. Nyheter24 håller dig uppdaterad.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!