James Bond får munkavle

Klassiska repliker stryks från manuset.


James Bond har alltid varit synonymt med snygga tjejer, skakade drinkar, snabba bilar, biffiga bovar och tuffa citat. Men nu stryks några av Bonds mest klassiska repliker.

I den kommande Bond-filmen "Quantum of Solace" är odödliga citat som "Skakad, inte rörd" och "Namnet är Bond. James Bond" bortlyfta.

– Det fanns ett "Bond, James Bond" i manuset. Vi spelade in det vid flera tillfällen, men det funkade aldrig som vi hoppades, säger regissören Marc Foster till imdb.com.

Den nya Bond-filmen "Quantum of Solace" med Daniel Craig i huvudrollen har svensk biopremiär den 31:a oktober.

Se trailern till "Quantum of Solace" här:

Skrivet av:

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.