Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Slickar hellre Penélope Cruz bröst

Nöje | 25/01/2009 06:41

Den mångfaceterade Ben Kingsley lämnar teatern bakom sig för filmandet.

Sir Ben Kingsley tänker aldrig spela teater mer. Med roller i allt från Ghandi till Love Guru har han bevisat sig som stor filmstjärna.

Men han tänker inte göra som Katie Holmes och satsa på teaterscenen. Det har han inte mycket för. Fast han tränades i spela Shakespeare, som sig bör i Englands teaterskolor, känner han mer för den stora duken.

– Jag har en pjäs de senaste 20 åren. Jag är en filmskådespelare. Jag tror att agera på scen är som landskapsmålning och jag tror att agera på film är som ett detaljerat poträtt, säger Ben Kingsley skriver Female First.

– Jag älskar verkligen porträttmåleri, men jag tycker det är svårt att plocka upp den andra penseln.

Varför skulle han göra teater när han i filmens värld får slicka Penélope Cruz bröst i Elegy?

På senare tid har Kingsley dock gjort lite mer tvivelaktiga roller. Förutom Love Guru har han poträtterat en vampyr i tevespelsfilmen Bloodrayne och en judisk gangster i Lucky Number Slevin. Men han kommer undan med hedern i behåll för sin roll som allvarlig persier i House of Sand.

Elegy.

House of Sand.

Skrivet av: