"Snälla, hjälp min dotter!"

Lohans pappa, Michael, ber Lindsay Lohans fans om hjälp.


Trots att Michael Lohan, tidigare i höstas, bad om ursäkt för alla otrevligheter han sagt om dotterns flickvän Samantha Ronson – gör han det igen. Denna gång har en ny blogg och skällsorden har inte låtit vänta på sig. Michael som tidigare uppgett att "saker som handlar om familjen ska hållas privata", tycks inte leva som han lär.

"Jag vädjar till alla där ute att hjälpa Lindsay, och därmed rädda hennes liv. Hjälp denna underbara, godhjärtade och talangfulla tjej att se hur Samantha förstör hennes liv. Hjälp henne att se hur dåligt allting blivit sedan Samantha kom in i hennes liv."

Michael poängterar att Lindsays liv har tagit en "mörk vändning" sedan DJ:n Samantha återigen klev in i hennes liv. Han hävdar också att Samantha tvingade Lindsay att överge sin 15-åriga lillasyster i Los Angeles.

"Efter att jag tackade gud för att Lindsay återfick sin frihet från Samanthas fängelse ser jag nu hur Samantha, återigen, har nästlat sig in i min dotters liv. Hon fick Lindsay att överge sin 15-åriga lillasyster i Los Angeles för att följa med henne på ett DJ-gig i Boston", avslutar Michael Lohan sitt blogginlägg från i onsdags.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!