Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tysk schlagerbröstchock

Nöje | 18/02/2009 21:38

Programledare tafsade på sin kollega på bröstet i TV.

Under sändningen av Bundesvision Song Contest, som är en tysk musiktävling som inte har en officiell koppling till Eurovision, skulle programledarna presentera poängställningen. Precis då bestämde sig den manlige programledaren för att ta sin kollegas bröst. Denna skandalscen har nu skapat en het debatt i Tyskland.

Programledaren Hans Blomberg tog helt plötsligt sin kollega Susanka Bersin på bröstet. Bersin som självfallet blev upprörd svarade snabbt med att ge Blomberg en örfil. Inslaget har lett till en väldigt hätsk debatt i Tyskland efter att Blomberg till en börjat vägrat att inse det felaktiga i sitt beteende.

– Den stora skandalen är inte att jag tog henne på bröstet, utan att hon slog mig, sade Blomberg upprört till Austrian Times.

Flera röster har höjts i Tyskland som tycker att Blomberg ska få sparken efter skandalen.

– Han har gått för långt, inget snack om saken, säger Karsten Kroeger, chef på tv-kanalen Pro Sieben som sänder tävlingen.

Enligt den tyska tidningen Bild ska Blomberg nu ha insett vad han har gjort och om ursäkt för det opassande beteendet.

– Jag är ledsen. Jag förstår inte vad som kom över mig, säger han till Susanka Bersin, 28, enligt den tyska tidningen Bild.

– Jag var jättesur. Han gick över gränsen och jag kvitterade, säger Susanka Bersin.

Se hela klippet här:

Skrivet av: