Mest lästa

Fitnessprofilen Sara Dahlström är död – blev 31 år gammal: "Kämpade in i det sista"

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Phillipe Cohens superlyxiga 30-årspresent från flickvännen

Phillipe Cohen fyllde under veckan 30 år – det firades minst sagt med pompa och ståt. Någon som slog på den stora trumman var hans flickvän Rebecca Lindbergh Thor.

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Missen i "Gift vid första ögonkastet": ”Inte på riktigt väl?”

"Gift vid första ögonkastet" har dragit igång och hittills har tittarna fått se ett av paren gifta sig. Men deltagaren Emmy var inte helt beredd.

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Under söndagens avsnitt av Robinson var det en scen som antagligen väckte starka känslor hemma i tv-sofforna.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Missen i "Gift vid första ögonkastet": ”Inte på riktigt väl?”

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Anders Bagge, mest känd som jurymedlem i tv-programmet Idol, funderar på att flytta ifrån Sverige. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill skydda sin familj och sina hundar.

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Att svält är en del av att vara med i Robinson – det är det många som vet. Men hur lite äter man egentligen och vad hade deltagarna för knep innan tävlingar?

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…