Britney - en tragisk copycat

Härmar idolen Madonna ned till detaljerna.


Britney Spears tog efterapningarna av Madonna ett steg för långt under ett framträdande i Tyskland. I en sexig tvådelad body steg hon ut på scen och framförde sin nya hitsingel Circus. Problemet låg bara i att Madonna under samma tid bar en exakt likadan outfit på sin turné.

Att Britney ser upp till Madonna är vida känt, frågan är vad drottningen av pop anser om att arvtagerskan och prinsessan Britney hänsynslöst rotar i hennes garderob. Hela outfiten är avkopierad, även ned till detaljer som strumpbyxorna i fisknät. Som kronan på verket bär Britney en likadan hatt, dock i en annan färg, skriver The Sun.

Och det är inte första gången Britney imiterar Madonna. I bildspelet ovanför finns bildexempel på situationer där artisterna ser identiska ut.

–Britney är ingenting annat än en tragisk copycat, skvallrar elaka tungor. Och inte heller kan Britney bära upp den svårburna outfiten på samma sätt som Madonna. Hon är ingenting mer än en tjock och trött före detta artist.

Kanske tror Britney att en imitation av Madonna garanterar en lång och stabil karriär. Britney Spears borde inte behöva oroa sig över det då hennes pågående comeback ser ut att lyckas mer än väl publikmässigt.

Se videon från Britneys omtalade framträdande i Tyskland:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!