Blondinbella bröt ihop

- 06/10/2008, 11:38 -

Bloggprinsessan har haft det svårt efter sexattacken. I går bröt hon ihop.

Blondinbella var på semester i Italien. Tillsammans med sina väninnor skulle hon festa och ha kul. Istället blev hon sexuellt utnyttjad av en man. I går bröt hon ihop i följderna av sexattacken. I sin blogg beskriver hon vad som hände.

"Så fort jag kom ut från tunnelbanan brast allt i gråt, för på grund av händelsen i Italien känner jag mig fruktansvärt rädd så fort jag är bland fulla människor sent på kvällen som jag inte känner. Jag trodde att jag skulle dö, igen. Utan att något egentligen hände."

Blondinbella eller Isabella Löwengrip som hon egentligen heter fortsätter att skriva:

"Jag trodde verkligen att jag hade kommit över övergreppet i Italien. Jag tappade kontrollen och trodde att jag var tillbaks, tillbaks till Italien och jag gick tillsammans med tjejerna som var med tillbaks mot hotellet vi bodde vid. Mannen hade precis tryckt upp sina fingrar i mig utan mitt tillstånd och jag visste att det blödde. Ingen taxi stannade, ingen buss ville släppa in oss. "

Hon har fått massivt stöd av sina läsare. Många har skrivit in och känner igen sig i situationen.

"För det första ska du lägga ner att vara duktig, och att vara besviken på dig själv! Det är bara ett sätt att straffa sig själv! Gråt och gå och prata med någon! Ensam är inte stark! Du måste möta smärtan och gå vidare...och nu pratar jag av egen erfarenhet...kram på dig."

Dokumentären om Blondinbella:

Skrivet av: