Tjena.
Tjena. - Foto: Stella Pictures / FAMEFLYNET PICTURES

9 plagg som kvinnor hatar att se på män

Att killar med vit enkel t-shirt, slitna jeans och tre dagars stubb går hemma i alla läger är ingen hemlighet. Men vilka kläder kan killarna skippa i fortsättningen?


Nästa torsdag...

Listar vi kläderna som män inte gillar på kvinnor.

1. Gympabyxor i läder även kallad "Biebers blöja"

Den här byxan har märkligt nog blivit omåttligt populär. Både Justin Bieber och Kanye West är flitiga användare av den här byxan. Den borde ha stannat i samma tidsålder som MC Hammer.


Bildkälla

2. Melodifestivalen-västen 

Snart är det dags för Melodifestivalen. Massor av go musik och fruktansvärda outfits. Värst av allt är den tighta västen. Räkna kallt med att 75% av de manliga deltagarna i år antingen kommer sporta "västen" eller "baggy läderbralla". Västen kan komma i många olika varianter så som läder, "sliten denim", glansigt material och/eller med nitar på. 


Bildkälla: Stella Pictures

3. Hatt

Värst är Fedora-hatten, men även andra hattar borde förbjudas. Okej om du är över 50 år gammal, är en avdankad rockstjärna eller är bästis med Johnny Depp. Är du inte det – kasta hatten – eller riskera att se ut som att du just gjort inbrott på Buttericks. 


Bildkälla

4. Festsmycken

Breda läderarmband eller klockor med tuffa "nitar" på bandet, tumring eller tingeltangel runt halsen är sådant som får oss att undra om du länsat vår mormors smyckesskrin. 


Bildkälla

5. Stoppa ner jeansen i höga boots

Är du osäker på om den du dejtar är en douche eller inte? Tänk inte på hur han beter sig. Titta istället efter det tydligaste tecknet av de alla – om han har jeansen nerstoppade i sina boots.


Bildkälla: Culturedrift

6. Kortärmade skjortor 

Varför???

 
Bildkälla

7. "Gosig tröja"

Okej den är varm och praktisk, men du ser mer ut som vår pappa än något annat. 

 
Bildkälla

8. Stor "häftig" scarf


Bildkälla: Stella Pictures

9. "Snabba solglasögon"

Här kommer en heads up lagom till våren. Undvik så kallade "snabba brillor" till varje pris. Att se ut som en Oakley-annons plåtad i en ökenstorm eller Keanu Reeves i Matrix är ingen look att eftersträva. 


Bildkälla

/
/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!