Se mirakelklänningen som gör dig het

80-talets älskade bandageklänning har gjort comeback. Till allas glädje.


Stilen kallas "Bondage Chic" och har tagit USA med storm - igen. 80-talets succéklänning har gjort comeback snyggare, hetare och mer praktisk än någonsin. Kändis efter kändis hyllar och bär på klänningen som automatiskt ger alla världens kvinnor självförtroendet tillbaka. Mariah Carey, Victoria Beckham, Lindsay Lohan, Eva Longoria och Tyra Banks har alla klämt sig in i den tajta och minimala Herve Leger-klänningen.

Det är klänningen för den tjocke som den smale. Bandage eller bondageklänningen har en hemlighet, den gör den stora tjejen till kompakt och den smala tjejen till kurvig. Den handsydda klänningen har en inbyggd konstruktion som håller ihop och trycker ut där det behövs. Klänningen är genialisk på det sättet.

– Det är en modern korsett, men utan pinandet, smärtandet och med möjligheten att andas, säger Lubov Asria, en av klänningens skapare till New York Post.

Så om du inte kan hitta en klänning som passar börja med att ta mått på midjan, rumpan och brösten. Sedan tar du fram telefonen och kreditkortet. Ring till försäljarna på BCBG Max Azria group och beställ hem en mirakelklänning du med. Men kom ihåg att du behöver minst 15 000 kronor. För mirakel skapas inte billigt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!