1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Bloggerskan avslöjar sanningen om de hemliga aborterna: "Gjort flera stycken"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar på sin blogg om sin syn på aborter samt anledningen till varför hon själv gjort flera stycken.


Alexandra "Kissie" Nilsson tar upp ämnet "Att sluta festa och skaffa barn" på sin blogg. Alexandra berättar att hon tidigare inte alls känt för att skaffa barn och att hennes frånvarande barnlängtan på senare tid gjort henne lite stressad.

– Jag vill inte behöva ge upp en del av mitt liv för att skapa ett nytt. Jag känner mig bara ångestfylld så fort jag ens tänker på det här med barn, det känns verkligen inte naturligt för fem öre. Men samtidigt så känns det hemskt att jag känner så, tänk om jag aldrig vill skaffa barn?, skriver bloggerskan.

Berättar om sina aborter

Bloggerskan passar även på att berätta för sina följare att hon gått igenom en abort, fler än en gång. Hon berättar att det för henne inte varit psykiskt jobbigt utan gått förhållandevis smärtfritt.

– Jag har varit gravid men har gjort abort varje gång. Jag har hört att många mår dåligt efter en abort och att det ska vara psykiskt påfrestande. Men för mig var det ju verkligen inte så, inte innan, under tiden eller efter. Jag mådde precis som vanligt, jag var bara stressad över att mitt liv kanske behövde ändras. Men jag kände ingen saknad efter aborterna eller så, avslutar hon i bloggen.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha barn?
Tack för din röst!