1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Paradise Hotel-Emelie rasar mot programmet: "Jag kastades ut från hotellet och fick inga vinstpengar"

Emelie Rydberg rasar på Paradise Hotel efter bråket mellan Sebastian Stenberg och Isabella Östberg. Detta då hon själv var med om samma typ av händelse och då kastades ut från hotellet.


Det var under veckans turbulenta avsnitt av Paradise hotel som det uppstod bråk inne på hotellet. Bråket var mellan deltagarna Sebastian Stenberg och Isabella Östberg. Efter att Isabella flertalet gånget bett Sebastian att gå ställde hon sig slutligen upp, gav honom en örfil och sprang iväg.


På sociala medier diskuterades bråket hejvilt, och någon som var snabb med att uttala sig var den före detta deltagaren Emelie Rydberg som medverkade 2013.

– Isabella örfilade Sebastian i kvällens avsnitt av PH men fick komma tillbaka. Se där. Tydligen är våld tillåtet för vissa men strikt förbjudet för andra.

"Jag klappade till Niklas, då blev jag utslängd"

När Nyheter24 pratar med Emelie berättar hon att samma sak hände henne under en PH-fest som ägde rum i slutet av säsongen, då alla de gamla deltagarna som åkt ut fick komma tillbaka för en sista kväll.

– Det var bråk och spänd stämning. Det som tillslut hände var att jag blev kallad för "fet kossa" och då örfilade jag Niklas Örn. De plockade ut mig direkt, jag fick inte prata med någon och blev satt i en taxi till produktionens hotell. Jag fick alltså inte ens vistas på samma hotell som de andra deltagarna då de tydligen "var rädda för mig".


Niklas Örn.

– Jag fick inte dela vinstpengarna med de andra deltagarna eller ens vara med på finalen för den delen.


Emelie och Niklas under bråket.

"Fick en chock när Isabella fick komma tillbaka"

Emelie berättar att hon blev uppröd av att se veckans PH-avsnitt då hon anser att hon blivit orättvist behandlad av den dåvarande produktionen.

– Jag fick en chock när jag såg avsnittet där Isabella slår Sebastian – och sedan fick komma tillbaka. Det är precis som att ingenting har hänt. Detta samtidigt som folk "var rädda för mig" och jag inte fick vara med på finalen.

– Jag fick inte ens en chans att sitta i synk och förklara läget, Ingen backade upp mig alls. Nu några år senare får de slåss hejvilt där inne utan problem. Jag tycker det är orättvist.

"Hon hade skickats hem om Sebastian velat det"

Susanne Nylén, presschef på MTG, berättar att programmet har noll tolerans till våld och att produktionen valde att direkt kliva in och lösa konflikten på plats.

– Så fort vi såg vad som hände inne på hotellet plockades Isabella ut. Produktionen pratade både med Isabella och Sebastian. Hon fick en varning och fick be om ursäkt till Sebastian. Han tyckte att Isabella skulle få komma tillbaka in på hotellet. Hade Sebastian haft några som helst invändningar hade Isabella fått lämna Paradise Hotel med omedelbar verkan, säger hon.

Emelie har tidigare uttalat sig om dokusåpan Ex On The Beach efter att en deltagare utsatt en annan för tjatsex.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...