Benjamin och Bianca Ingrosso i Breaking News.
1 av 3
Benjamin och Bianca Ingrosso i Breaking News. - Foto: Kanal 5
Benjamin Ingrosso i Breaking News.
2 av 3
Benjamin Ingrosso i Breaking News. - Foto: Kanal 5
Benjamin Ingrosso i Breaking News.
3 av 3
Benjamin Ingrosso i Breaking News. - Foto: Kanal 5

Bianca Ingrossos intima fråga till Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrossos lillebror och Eurovision-aktuella Benjamin Ingrosso grillas rejält av Bianca i direktsändning – och flera frågor får Benjamin att bli riktigt nervös...


Bloggaren och TV-profilen Bianca Ingrosso, 23, är vikarie för programledaren Filip Hammar, 43, i Kanal 5:s aktualitetsprogram "Breaking News", och under gårdagens program passade hon på att har med sin lillebror Benjamin Ingrosso, 20, i studion.

Benjamin ska tävla för Sverige i Eurovision med sitt bidrag "Dance you off", och inför sin avresa till Portugals huvudstad Lissabon där tävlingen går av stapeln, så hann han klämma in ett besök i TV-soffan hos sin storasyster.

Något som han kanske får ångra...

Bianca har nämligen sett till så att han ska grillas med en hel del frågor som kanske inte är superbekväma – framförallt inte när de ställs av ens syster.

Bianca och Benjamin Ingrosso i Breaking News. Bildkälla: Kanal 5

Bianca frågar bland annat både droger – då det är avkriminaliserat i Portugal så undrar Bianca om Benjamin kommer att använda några droger. Men Benjamin hatar droger så det var inte aktuellt.

Bianca undrar även om hennes lillebror hade legat med Melodifestivalens chef Christer Björkman om det innebar att Benjamin hade vunnit Eurovision. Benjamin svarar att det hade han inte – kanske hånglat lite. 

Benjamins syster är även nyfiken på hur det känns för Benjamin att han har tagit över hennes gamla rum – med både hennes gamla säng och madrass.

Men en fråga sticker onekligen ut.

Benjamin Ingrosso i Breaking News. Bildkälla: Kanal 5

– Vad är det bästa med att runka på hotell? Jag vet att du älskar det, säger Bianca.

– Nej det gör jag verkligen inte, säger Benjamin och ser sig nervöst om i inspelningsstudion. 

– Jo det gör du!, invänder Bianca.

– Man kan väl fråga alla killar här, säger Benjamin innan han svarar på frågan.

Se Benjamins svar i klippet ovan!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.