Paulina Paow Danielsson gör comeback i Paradise Hotel.
Paulina Paow Danielsson gör comeback i Paradise Hotel. - Foto: Stella Pictures, TV3. Bilden är ett montage.

Paulina Paow Danielsson i Paradise Hotel 2019 – avslöjar kraven

Den nyblivna singeln Paulina "Paow" Danielsson presenterades under torsdagen som deltagare i den nya säsongen av "Paradise Hotel" som har premiär den 4 mars. Nu berättar Paow om sina krav.


Dokusåpaveteranen Paulina "Paow" Danielsson, 25, var 19 år gammal när hon var med i "Paradise Hotel" för första gången. Sedan dess har vi även sett henne i "Ex on the beach". 

Och under torsdagen stod det som många misstänkt en tid äntligen klart – Paulina gör nämligen en storstilad comeback i den populära såpan. 

Måndag den 4 mars är det säsongspremiär av "Paradise Hotel" i TV3 och nytt för i år är att Rebecca Stella är programledare för den folkkära såpan där sex och dramatik hör till vanligheterna.

Tidigare under torsdagen la Paulina ut en kaxig bild på sig själv på sin Instagram och skrev texten "Ser det på riktigt ut som att jag bryr mig?" till.

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Instagram/kattpaow

– Jag tror att folk kommer säga "Vafan gör hon här igen...blabla hon har ju varit med förut" but I don't give a shit, säger Paulina i sin presentationsvideo på Instagram.

Dessutom avslöjar Paow vad hon har för krav på sin framtida man.

– Han måste inte vara jätterik men jag vill att han ska ha ett jobb. Inte som snickare. Han ska ha egen lägenhet, egen bil och inte bo hemma.

Yrvädret Paulina "Paow" Danielsson gör comeback i nya Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Paow, som nyligen bekräftade att hon var singel efter uppbrottet från Arvid Stenbäcken, verkar inte tänka att hon ska träffa Mr Right i "Paradise Hotel".

– Om jag träffar en Paradise-kille så kommer jag sluta i en etta i Tumba och röka under fläkten. Asså det vill jag verkligen inte göra, säger Paow i klippet.

Men hon kan absolut tänka sig lite action mellan lakanen...

– Jag är här för att ha kul i alla fall, kanske ligga med någon kille som inte ser ut att ha någon framtid, säger Paow i presentationsfilmen för "Paradise Hotel".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du kolla på nya PH?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.