Här är alla deltagare i Ex on the beach
Här är alla deltagare i Ex on the beach. - Foto: Dplay

Här är alla deltagare i Ex on the beach: "Drama på en helt ny nivå"

En sjunde säsong av Ex on the beach står för dörren. Nyheter24 har träffat de partysugna singlarna och den nya säsongen verka minst sagt bjuda på en hel del dramatik, sex och svek.


Den sjunde säsongen av Ex on the beach kickar igång torsdagen 24 oktober. Där får vi följa åtta partysugna singlar i en villa i Grekland. 

De verkar leva drömlivet med fest, flirt och heta dejter. Men när som helst kan deltagarnas ex dyka upp och totalt röra om i grytan. 

Här är de åtta heta singlarna i nya säsongen av Ex on the beach:  

Amanda Fransson, 23, Hässleholm

Några av er kanske redan känner igen Amanda Fransson. Den stenhårda fitnessbruden har nämligen över hundra tusen följare på Instagram. Hon har en hög portion självförtroende och är övertygad om att hon kommer vara den snyggaste tjejen i huset. 

Fitnesstjejen Amanda Fransson är en av deltagarna i nya säsongen av Ex on the beach. Bildkälla: Dplay

Tola Mohammed, 25, Västerås 

Tola är en omsvärmad bartender som älskar VIP över allt annat. Man ser honom inte sällan vid VIP-borden på nattklubbarna i Västerås – dansandes och drickandes skumpa. 

Ewelina Ostrowska, 27, Malmö 

Vi har sett henne i en dokusåpa förut – nämligen i Paradise hotel 2016. Ewelina älskar dramatik men har samtidigt en omtänksam sida. 

Tidigare paradise hotel-deltagaren Ewelina ska nu medverka i en glödhet säsong av Ex on the beach. Bildkälla: Dplay

Emil Andersson, 22, Kristianstad 

Den charmiga tjejtjusaren Emil är en kille som gärna tar initiativ och leder gruppen. 

Jasmina Ayyoub, 24 Stockholm 

Den här partypinglan menar att Stockholms nattliv är alldeles för mainstream för hennes smak. Hon festar hellre loss i USA och i framtiden drömmer hon om att ha en musikkarriär. 

Edwin Ramwall, 20, Kalmar 

Den karismatiske dj:n och bartendern Edwin har aldrig haft ett långvarigt förhållande, men han vill gärna hitta någon speciell i Ex on the beach. 

Karismatiske Edwin är en av de heta singlarna i nya säsongen av Ex on the beach. Bildkälla: Dplay

Ida Österberg, 27, Borås 

Frispråkiga Ida är tillbaka i Ex on beach med förhoppningen att hitta kärleken – förutsatt att någon av killarna uppfyller hennes krav. Hon är i alla fall redo för att skapa drama och kaos. 

Ludvig Taninger, 25, Helsingborg 

Den här sprudlande killen, känd som "Ostkungen", är tillbaka i Ex on the beach för tredje gången. Han ser fram emot att sätta allt ansvar som ostbutiksimperiumet innebär åt sidan och bara få känna sig som 25 år för en stund. 

Se Nyheter24:s intervju med deltagarna i klippet ovan! 

Ex on the beach finns att se på Dplay torsdagar och söndagar med premiär 24 oktober. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du titta på Ex on the beach?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.