Kendall Jenner har haft inbrott i sitt hem i Beverly Hills.
Kendall Jenner har haft inbrott i sitt hem i Beverly Hills. - Foto: Bildkälla: Joel C Ryan/TT & Marcio Jose Sanchez/TT.

Kendall Jenner flyr sitt hem – efter otäcka inbrottet

Familjen Kardashian lever nog många människors drömliv – fyllt av pengar, kläder och berömmelse. Men det finns en baksida. Förra veckan råkade Kendall Jenner ut för en riktigt obehaglig upplevelse.


Familjen Kardashian Jenner har under det senaste decenniet, tack vare realityserien Keeping Up With The Kardashians, blivit en av världens mest kända familjer. De har fans över hela världen och lever ett minst sagt lyxigt och glamouröst liv.  

Kendall Jenner, 25, är näst yngst bland systrarna Kardashian Jenner och är en av världens största modeller. Hennes liv kan utifrån se så gott som perfekt ut – men det finns en baksida. 

Under de senaste åren har stjärnan haft en hel del obehagliga upplevelser med stalkers. Det var 2018 som en man bröt sig in i stjärnans hem – inte en, utan två gånger. 

Bröt sig in och försökte bada naken i pool

Enligt en källa nära Kendall ska en man han brutit sig in i stjärnans hem i Beverly Hills förra söndagen. Mannen ska ha dykt upp vid tvåtiden på natten och försökt bada naken i Kendalls pool. 

Mannen greps på plats av polis, men är nu försatt på fri fot.   

Incidenten ska ha skrämt Kendall så pass mycket att hon nu valt att packa väskorna och flyttat från hemmet. Hon har även hyrt in mer säkerhetspersonal, rapporterar TMZ. 

Huruvida Kendall kommer återvända till sitt hus eller sälja det är ännu oklart. 

Hotade att döda Kendall 

Detta är tyvärr inte det enda obehagliga Kendall har råkat ut för under de senaste veckorna. 

För bara några dagar sedan befann sig supermodellen i rätten efter att en 24-årig man ska ha rest genom halva USA för att skjuta henne till döds, och sedan sig själv.

Läs mer: Kendall Jenner i rätten efter man försökt skjuta henne 

Kendall fick igenom ett tillfälligt besöksförbud mot mannen, som i nuläget befinner på en mentalvårdsanläggning. Polisen har dock varnat om att han snart kan bli släppt, rapporterar TMZ

Bildkälla: Joel C Ryan/TT.

LÄS MER: 

Följarna skäller ut Kendall Jenner efter festen: "Sluta"

Kendall Jenner erkänner: Jag röker marijuana

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.