Nils Einár Grönberg
Så mycket pengar tjänar rapparen Nils Einár Grönberg - Foto: Foto: Adam Ihse/TT och ns1einar/instagram

Så mycket pengar tjänar rapparen Nils Einár Grönberg

Rapparen Nils Einar Grönberg, som är känd under artistnamnet Einár, har under de senaste åren toppat musiklistorna. Men hur mycket pengar tjänar Einár egentligen, som är en av Sveriges mest spelade artist? Nyheter24 har svaret!


Rapparen Nils Einar Grönberg, 18, som är känd under artistnamnet Einár, gjorde stor-succé med singeln "Katten i trakten". Låten som länge låg etta på den svenska singellistan var även under en period den mest spelade låten i Sverige. Sedan dess har Einár varit ett välbekant namn för många och hans musik-karriär har minst sagt rullat på. 

Einár är inte blyg med att dela med sig av sin lyxiga livsstil på Instagram. Han syns ofta med dyra klockor, guld och diamanter. Nyheter24 har tidigare skrivit om rapstjärnans lyxköp för 1 449 000 kronor. Men hur mycket pengar tjänar han egentligen?

Einárs månadslön 

2019 tog Einár ut 490 700 kronor i lön. Detta menas att han kunde ta ut en månadslön på ungefär 40 891 kronor, om man slår ut totalsumman på 12. Trots att detta inte är en liten summa så är en sak självklart - Einár omsätter betydligt högre summor än vad han väljer att plocka ut i lön. 

Så mycket pengar tjänar Einár. Foto: Jessica Gow/TT

Einárs företag en miljonsuccé

Einárs företag, som heter Ns1 Production Scandinavia AB, står på hans mamma Lena Nilsson, 59. 2020 omsatte bolaget svindlande 16 980 000 kronor och gick med en vinst på 7 600 000 kronor. Den 18-åriga rapparen har minst sagt gjort miljonsuccé med musiken! 

Einár tjänar miljoner på musiken. Foto: Jessica Gow/TT

Läs mer:

Alexandra Torgrip, 18, är rapstjärnan Einárs flickvän

Så mycket pengar tjänar Ludwig Kronstrand

Einár stoppad av polis - skickar hälsning i ny video

Isabella Löwengrip vill stoppa Einár: "Det är fruktansvärt"

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!