Se den nya Star Trek-filmen

Nya Star Trek kommer inte på bio förrän 2009. Se de exklusiva bilderna från filmen.


Regissören är Lost-skaparen J.J. Abrams. Den nya Star Trek-filmen väntas komma upp på biografer i maj 2009. Den ska handla om den legendariske kapten Kirks lite yngre dagar på rymdskeppet Enterprise. Förväntningarna är redan skyhöga. I rollerna kommer vi kunna se Chris Pine, Winona Ryder, Eric Bana och Simon Pegg. Ta en titt på de senaste bilderna från filmen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".