Stockholm

Winona Ryder i ny stöldskandal

Skådespelerskan är misstänkt igen. Men den här gången kanske oskyldigt anklagad.


Läs mer

Winona Rider har fått dra sig med en snattarstämpel i några år, sedan hon åkte fast för just snatteri. Nu är karriären igång igen. Pengarna rullar in. Kändisskapet flyter på. Då slår olyckan till igen. Skådespelerskan har nämligen återigen hamnat i en stöldskandal.

Stjärnan hade tagit sig till Madrid i Spanien för att närvara vid ett event. Som den kändis hon är fick hon såklart både kläder och smycken att ståta med. Ett armband och en ring. Värda 125 000 dollar. Inte en liten summa att hänga runt handleden alltså.

Problemet är att armbandet och ringen nu är försvunna. Lägligt efter att Winona lämnat landet. Skådespelerskan själv som antagligen svettas av deja-vu, påstår själv att hon lämnade smyckena i hotellobbyn. Men på övervakningskamerorna syns ingen Winona. Det är som upplagt för katastrof med andra ord.

Men kanske är exsnattaren oskyldigt anklagad. Enligt källor ska Winona dagen efter eventet ha checkat ut från hotellet. Men ingen ansvarig fanns där för att ta emot varken ring eller armband. Då lämnade hon alltihop på hotellrummet, enligt Tmz. Kanske inte så smart med tanke på att de nu är försvunna och fingret osökt riktas mot Winona Ryder själv. Ännu har hon dock inte kontaktas av polis.

Se övervakningsvideon när Winona Ryder snattar:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.