Iron Man i 3-D

Robert Downey Jrs rollfigur Iron Man kan snart ses i nya dimensioner.


Iron Mans uppföljare kan bli i 3-D. Åtminstone vill regissören John Favreau vill det. Men det kan bli en kostnadsfråga och han måste vara säker på att robotdräkten passar i formatet.i

Regissören nämnde sina planer när han promotade DVD-släppet av filmen. Det var när han såg The Dark Knight på en I-Max-biograf som han bestämde sig.

Favreau funderar även på vilka karaktärer som han vill ha i nästa film.

En källa från CHUD.com avslöjar:

– Favreau vill ha War Machine i nästa film. Rhodey hade en mindre roll än planerat i den första filmen och det vill han återgälda. Mandarinen är den övergripande skurken bakom skärmen, men det är svårt att hålla honom cool. Han jämförde Mandarinen med Kejsaren från Star Wars. Första gången man ser han slås man av att Dart Vader bugar. Men i tredje filmen vill man bara att han håller käften.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

2 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.