Idolerna tänker bojkotta Katrin

- 15/10/2008, 14:35 -

Kris i Idol-lägret efter att Jesper kallades "bögig".

Hon hann göra debut som programledare i "Eftersnack" i fredags, och har redan skapat rubriker. Efter att Katrin Zytomierska kallat utröstade Jesper Blomberg för "bögig" har Idol-deltagarna blivit djupt upprörda. De hotar med att bojkotta henne framöver om hon kommer fortsätta med samma stil. Tidigare har programledaren Peter Jihde och jurymedlemmen Anders Bagge hårt kritiserat Zytomierska för hennes uttalande.

– Jag blev jävligt arg men samtidigt så ska man inte bry sig om vad Katrin säger. Snackar bara en massa skit, skrev Jesper i en chatt direkt efteråt att han blivit utröstad.

Det är inte bara bögstämplade Jesper Blomberg som tagit åt sig. Loulou Lamotte har tagit illa vid sig efter att Zytomierska jämfört henne med Anna Book. Så här skrev Katrin i sin blogg:

"Hon påminner mig om Anna Book, Loulou. Inte för det som ni tänker nu, utan för att Anna bölade ju nästan varje vecka i Let's Dance. Undrar om mulliga, he he, personer har lättare till tårar."

Nu snackas det om att deltagarna tänker bojkotta Zytomierska på fredag och inte kommentera hennes tilltal. Men Katrin Zytmomierska tar inte hårt på kritiken. Hon tänker inte ändra sig, skriver metro.se.

Skrivet av: