Söndag 13 Jun
Stockholm

Fiasko för tevehuset

Endast två bud har lagts.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den gamla villan som har renoverats sedan förra hösten i teveprogrammet Äntligen Hemma i TV4 förväntades få flera hundra bud.

Nu kommer kallduschen för TV4. Huset har endast två budgivare. Utropspriset på 12 miljoner kronor är det med andra ord inte många som har nappat på.

Programledaren Martin Timell, som har varit med och renoverat huset, är inte nöjd.

– Oj, vad få bud. Vad trist, jag trodde att det skulle komma fler men det är marknaden som bestämmer. Många var nog inga verkliga spekulanter, säger Martin till Aftonbladet.

Inte nog med det. De två budgivarna har prutat ned priset med 1,5 miljoner kronor. Det högsta budet ligger nu alltså på 10,5 miljoner kronor.

Huset köptes av TV4 för ett år sedan och har renoverats upp till drömhus-standard. För två veckor sedan var det visning av huset och spekulanterna var hundratals. Men endast två bud lades. När säsongens sista avsnitt av Äntligen Hemma sändes i TV4 under tisdagskvällen stod huset fortfarande utan ägare.

– Det kommer nog att komma fler bud. Men det är mycket pengar så man måste nästan ha något eget att sälja för att ha råd, säger mäklaren Tina Stening till Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela