Tevehuset såldes till skampris

Martin Timell är ändå nöjd.


TV4:s självförtroende var högt när det gällde värdet av huset som renoverats i teveprogrammet Äntligen Hemma under två säsonger.

Utgångspriset på huset var tolv miljoner kronor. Budgivningen gick trögt, om inte katastrofalt. Hundratals spekulanter gjorde inte saken bättre. Budgivarna var endast två stycken.

Såldes till skampris

Nu har Äntligen Hemma-huset äntligen sålts. Men dessvärre till skampriset av 10,6 miljoner kronor, alltså 1,4 miljoner mindre än utgångspriset. Martin Timell som hållit i renoveringen av huset hänger inte läpp för det.

– De har gjort ett rejält klipp, säger Timell till Expressen.

Flera fel i huset

Det har varit en utdragen process för teamet bakom renoveringen av den gamla villan. Efter en besiktning av huset upptäcktes flera fel på huset och Timell konstaterade att det hade gått lite väl snabbt i slutet av renoveringen. Men nu har huset alltså fått en ägare.

– Marknaden svänger ju och det var inget fast pris. Jag gratulerar dem. De har gjort ett rejält klipp. Det är enormt mycket pengar och tid som är nerlagt på det där huset. Jag är enormt glad för deras skull, de kommer att få det bra, säger Timell till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!