Söndag 5 Dec
Stockholm

Robinson-Christians sammanbrott

Körde onykter mitt i natten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Robinsondeltagaren Christian Ternstedt har under den senaste tiden verkligen gjort skäl för sitt självutnämnda smeknamn bad boy. Efter sin hemkomst från Robinsonön har han varit med i ett otal händelser som kan stämplas som dramatiska med stort D.

På en kändisfest för inte så länge sedan skapade han rubriker när han gav Robinsondeltagaren Erika Kilén en örfil, mitt framför kamerorna.

Körde onykter

På finalfesten, när deltagarna firade på alla sätt och vis, fick han själv en smäll av Erika. Orsaken till slaget var svartsjuka från Christians sida. Inte nog med det. Under de senaste veckorna har han separerat från sin fru, baktalat andra deltagare, blivit kallad för dum i huvudet och sist men inte minst, kört onykter.

Efter all dramatik och uppståndelse verkar han nu ha fått nog av sina utspel. Han bloggar om sitt tillstånd direkt från bilen som han har kört onykter.

"Ska motvilligt erkänna.. Har kört onykter idag. Har knappt aldrig gjort det innan. På Malta har jag gjort det, men där är det tillåtet.. Sitter med mitt mobila bredband någonstans i skogen. vet inte var jag är, men skog ser man i vart fall".

Han fortsätter att skriva att han känner sig ensam, utan hem, utan väg, utan livskamrat och utan mening.

"Robinson bubblan är ju slut nu, vad finns kvar...? Jag hade ju allt, hus, vacker fru, vovve, bilar... Nu har jag ingenting kvar".

Grät när han skulle bli hämtad

Ensam och onykter skriver han att han sitter i skogen och väntar på att någon ska hämta honom. De som senare kommer och hämtar honom är hans före detta svärföräldrar.

Christian skriver att trots att han spottat på sin fru Karin i fyra veckor och förmodligen de sista fem åren så ställer hennes föräldrar upp och hämtar honom.

"Tragikomiskt som fan, men helvete, vad jag gråter när de sa att de ville hämta mig".

Tillslut berättar han på bloggen om sitt sinnestillstånd.

"Efter många tårar o 20 synder senare av helgen som varit (en av de 20 historierna) Så gick jag lös,.. med lös menar jag att jag faktiskt bröt ihop."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela