Miley Cyrus sommarhångel

- 16/06/2009, 18:03 -

Här är kandidaten till årets kyss.

På stranden i det heta Savannah står Miley Cyrus och en ung man och kysser varandra ömt. Samtidigt slår vågorna mot paret.

Det är inte Nick Jonas och det är inte Justin Gaston och det är ingen skandal. Den unga mannen heter Liam Hemsworth och allt är bara en inspelning av den nya Disneyfilmen The Last Song.

Efter megasuccén med Hannah Montana: The Movie är förväntningarna stora på tonårsstjärnans andra film. Miley som är mogen för sin ålder har vuxit ur rollen som popstjärna. Nu är det pojkvänner och romantik i stället för klasskamrater och komedi som gäller. Det är en seriösare film som bygger på Nicholas Sparks roman.

Denna resa från Disneyserien Hannah Montana till att göra drama på vita duken återfinns i som tema i svensk films stora sommarsatsning Scener ur ett kändisskap. Filmen handlar om hur en Rederietskådis försöker tvätta bort sin stämpel känd från teve och bli erkänd inom ett nytt medium.

Liam Hemsworth har tidigare spelat i dokusåpan Neighbours. Nu kommer han genast bli en stjärna och kanske även kandidat till årets filmkyss på MTV Movie Awards.

Skrivet av: