Onsdag 21 Apr
Stockholm

"Idol äcklar mig"

Lars går åt hårt mot programmet han själv är med i. "Jag är ingen jävla docka."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 kan i dag avslöja att inte alla deltagare i årets Idol är nöjda med produktionen. Tvärtom.

Idolfavoriten Lars Eriksson, 28, skriver nu ett utelämnande inlägg på sin Idolblogg där han han berättar om hur illa han tycker om Idol och om hur han vill åka ut ur programmet.

"Jag är en bricka i ett spel här nu, inte mer, en jävla ko på ett slakteri"

Lars ilska utlöstes av bråk kring inspelningarna till ett Idolalbum där han själv inte fått sjunga den låt han har velat. Ilskan syns genom hela inlägget där han inte skräder på orden:

"Idol är ingenting seriöst för mig. Har aldrig varit, kommer aldrig att bli. Professionaliteten i programmet ligger i kommersialiseringen, marknadsföringen, absolut inte i den musikaliska kvalitén. Detta vet ju alla. Jag är med för att jag halkade in på ett bananskal. (...) ...produktionen i stort, hela jippot, äcklar mig. Detta är förnedring."

Kanske försöker Lars få sparken från Idol, eftersom deltagarna är hårt hållna enligt TV4-kontrakten:

"Och så vill jag tillägga att jag absolut inte vill vinna Idol, för er som inte fattat det, för det gör mig bara än mer indragen i sån här skit än jag är nu."

Dessutom visar Lars upp en sida av Idolproduktionen som verkar slarvig och ogenomtänkt:

"Ibland är det stavfel och särskrivningar i kontrakten. Förtroendeingivande. Känns seriöst."

I slutet av inlägget avslöjar Lars att han inte är den enda i gruppen som reagerat på Idolproduktionen. Kanske börjar idoldeltagarna snart göra uppror mot sin egna tevekanal.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela