Katrin attackerar Loulou - igen

Katrin Zytomierska går till nytt personligt angrepp på Loulou.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Efter att ha förlorat omröstningen åkte souldrottningen Loulou ut från Idol. Efteråt vägrade hon att tala med Katrin Zytomierska i "Eftersnack". Något som Katrin reagerade häftigt på. Nu går hon till nytt personligt angrepp på Loulou.

"Lolo säger att jag inte har förtjänat att hon ska prata med mig. Jag funderar kring detta... Jag undrar hur hon menar. Det kan bara tolkas på två sätt. Antingen så måste alla människor förtjäna att prata med henne. Man måste göra nåt som gör att Lolo tänker" aha, nu sa hon nåt som jag gillar den där Katrin. Nu förtjänar hon att få prata med mig". Eller så anser hon att hon står över alla andra och att det minsann ska sorteras.", skriver hon i sitt senaste blogginlägg.

Vidare skriver Katrin att vem som helst inte ska få prata med "Da Bith". Frågan är om hon har missat ett c och menar bitch? Hon fortsätter att kritisera Loulou genom att påstå att man ser att hon är en narcissistisk person.

"Hon var den som blev mest chockad av alla igår när Peter läste upp hennes namn. Det är ett osympatiskt drag tycker jag. Och det där tramset om att anledningen till att hon åkte ut skulle vara för att hon sa att Abba är töntiga. Det kan vi ju lägga ner på en gång. Helt rätt att Lolo fick lämna Idol.", skriver hon i sin Idolblogg.

Skrivet av: