"Ni kommer inte åt mig"

Katrin Zytomierska har fått nog. Nu slår hon tillbaka mot sina hatiska läsare.


Stormen har fortfarande inte lagt sig kring Katrin Zytomierska. Hon har tagit en paus men fortfarande är hennes blogg en av de mest välbesökta. Och fortfarande får hon en mängd hatkommentarer. Men nu har Katrin fått nog. Nu slår hon tillbaka mot alla sina kritiker och läsare. I sitt senaste inlägg skriver hon:

"Herregud att ni aldrig tröttnar. Och att ni inte fattar. Det är det som gör mig mest fascinerad. Att ni som hatar mig så inte tröttnar nån jävla gång. Fattar ni verkligen inte att jag vinner på att ni är här inne och stör er och spyr galla över mig? Fattar ni verkligen inte det? Är ni så jävla korkade. Ja, det är ni. Fan, tänk er den dagen då det bara står fina saker i kommentarsfältet. Det är ju då jag är slut. Och det är ju vad ni vill. Var inte så jävla lättprovocerade. Det är patetiskt."

En provokation som redan skapat reaktioner. Flera läsare har hört av sig och uttrycker sina starka åsikter om Katrin och hennes inlägg.

"Katrin. Jag har följt din blogg av och till sedan din start och har konstaterat att du blivit hårdare och mer tanklös för varje år som gått. Det du gjorde under Idol var faktiskt ett gigantiskt slag i skrevet på många av dom som inte förtjänade det. Jag tar min konsekens av det och slutar läsa din blogg. Blir den enda konsekvensen för dig att du ber Marcus Birro om ursäkt och visar fingret åt oss alla andra?", skriver läsaren Bosse.

Men stödet finns också. "Nicklas" skriver följande:

"Katrin du rockar, skit i fjortistöntarna som inte vet något om livet. Kram"

Med andra ord: fortsättning följer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.