Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gordon Ramsays och Mat-Tinas vilda flörtande

Nöje | 08/09/2009 10:23

"Jag kan tänka mig att göra något helt annat med henne en timme i liveteve."

Är Tina Nordström alias Mat-Tina och Gordon Ramsay alias Elake Kocken varandras motsvarigheter?

Kanske inte. Men en sak är säker. De är båda lika fräcka i mun.

Under måndagen hade Tinas nya matlagningsprogram i TV4, Tinas Cookalong, premiär. Programmet är från början Gordons idé som premiären till ära gästade matlagningsshowen.

Tina, som var riktigt på hugget, passade på att dra ett sexskämt på bästa sändningstid med den elake kocken då han påpekade att hennes pepparkvarn var för liten.

– Ju större pepparkvarn desto mindre korv, skojade Tina fräckt i programmet.

Även Gordon hade sex i tankarna när Tina kom på tal då han var mycket nöjd med henne som programledare.

– Jag kan inte tänka mig någon bättre för jobbet än Tina. Hon är ung, livfull, en ”yummy mummy”, sexig och snygg och har en skön inställning till sin matlagning, säger han till Aftonbladet.

Det var inga dåliga ord från någon som brukar vara så elak.

I december kommer Gordon att resa till USA för att lansera programmet Cookalong. Han passar på att skoja till det genom att föreslå att Tina skulle kunna följa med och ansvara för desserterna. Men plötsligt så ändrar han sig.

– Eller, nej, hon är för snygg, hon skulle distrahera oss och det skulle inte bli någon mat lagad. Jag kan tänka mig att göra något helt annat med henne en timme i liveteve, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av: