Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4:s "Mammas Pojkar" en otrohetsbluff

- 14/10/2009, 10:54 -

Flera av tjejerna som sökte kärleken hade pojkvänner och sambos.

Någon jakt på kärlek verkar det inte ha varit i TV4:s storsatsning Mammas Pojkar. Teveprogrammet där tre killar tillsammans med sina mammor söker kärleken bland 32 tjejer. Nu visar det sig att flera av deltagarna hade pojkvänner och i vissa fall till och med sambos.

– Det var ganska många tjejer som längtade efter någon där hemma. Många har förlovat sig och flyttat ihop efter inspelningen. Jag tror inte att någon var där för att hitta kärleken, säger en av tjejerna Towa Lindberg enligt Expressen.

Towa Lindberg som bloggar om sex på fritiden, fick förfrågan bara en vecka innan inspelningarna och förklarade då att hon hade pojkvän. Något som hon hävdar att TV4 inte brydde sig om.

– De tyckte väl att jag var intressant på grund av bloggen. Jag sa att jag inte var singel, men det kvittade, säger Towa.

– Det är jättekonstigt om det skulle vara så. Jag har suttit i intervjuer och vi har klargjort att vi söker singeltjejer och ingen har sagt något till mig. Det känns supertråkigt, för programmet och tittarna, om det är så, säger TV4:s exekutive producent Tora Heckscher enligt Expressen.

Skrivet av: