Pastor vägrar dubba Sean Penns gayroll

Ribeiro: Jag har inga fördomar mot bögar.


I Sverige är vi ganska oförstående till deras storhet, men det är inte så konstigt - vi textar våra utländska filmer. I många andra delar av världen är de kungar - lika kända som superskådisarna själva. Vi pratar om dem som dubbar röster till filmer.

Det är nämligen så att en person alltid gör samma röst. Därför finns det en spansk, en rysk och en tysk Angelina Jolie. Det finns en historia i Spanien om en kassörska som blev så till sig när den landets Brad Pitt började tala till henne att hon svimmade. Så stora är de.

"Förvridna"

Fram tills nu har det också funnits en brasiliansk Sean Penn. Men det var före bögrollen i den nyligen Oscarsvinnande filmen Milk. Att spela homosexuell gör nämligen att hans brasilianska röst, den 38-årige Marco Ribeiro, känner sig osäker.

– Jag känner mig inte bekväm med jobbet. Min röst är involverad med andra saker också. Och av samma orsak har jag avstått att göra olika typer av reklamprojekt, säger Marco Ribeiro, som förutom att spela Sean Penn också är pastor i en kyrka i Rio de Janeiro, enligt Variety.

Ribeiro förnekar att han har några fördomar mot bögar, men på hans kyrkas webbsajt finns ett citat från honom där han säger att familjer med föräldrar från samma kön är "förvridna".

Se trailer på filmen Milk

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.