Septembers lesbiska kärlek

Svenska discodrottningen stor ikon bland lesbiska kvinnor.


Svenska discosångerskan September börjar få mycket brev från fans utomlands. Och i en intervju med brittiska The Sun avslöjar hon att de allra flesta breven kommer från lesbiska fans.

Sångerskan, som längtar efter att vara "den sexigaste discoprimadonnan någonsin", håller på att bygga upp en stor samling kvinnliga beundrare, kanske tack vare den vågade videon till danshiten Cry For You härom året.

Och även om Petra Marklund, som är Septembers riktiga namn, får mycket uppmärksamhet också från män, så är det kvinnorna som står längst fram på hennes konserter.

– Jag får mycket mer intresse ifrån tjejer än killar, säger hon till The Sun, och fortsätter:

– Jag vill att alla ska gilla mig, men jag har alltid haft tjejerna på min sida. Jag har bra relation till dem, jag kan känna det på scen. Det är alltid tjejer som är de som står längst fram.

Petra Marklund berättar vidare om breven hon får från sina fans.

– Jag får brev från lesbiska flickor, och pojkar. Om jag vet varför jag är så populär bland lesbiska? Jag tror det handlar om signaler. För mig på scen handlar det om att att föra folket till mig.

Men när det kommer till Septembers privata kärleksliv handlar allt ändå om män.

Och det finns en brittisk snubbe som får henne alldeles knäsvag - prins William.

– Det finns massvis med underbara män där ute, men jag siktar på prins William. Man måste sikta högt. Jag skulle bli hans fru om jag kunde lära honom dansa, säger September som uppenbarligen har höga ambitioner med sitt liv.

– Jag vill bli drottningen av England. Och jag vill bli discodrottning över hela världen!, säger September till The Sun.

Den svenska - mer påklädda - versionen av "Cry For You":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!