Carl Jan Granqvist lämnar Grillad

- 19/03/2009, 10:20 -

Flykten från SVT:s häcklarprogram fortsätter.

Monologprogrammet Grillad i SVT skakas av yttterligare avhopp. Krögaren och Let's Dance-deltagaren Carl Jan Granqvist väljer att lämna programmet i protest. Han kritiserar humorsatsningen för att vara ointelligent, och följer därmed E-type och komikerna Claes Malmberg och Lennie Norman.

– Den här typen av program står jag bara inte ut med. Det känns totalt ointelligent och passar mer för gymnaiseungdomar, säger Carl Jan Granqvist till Aftonbladet.

Granqvist var spikad som en av de kommande gästerna och skulle ha grillats, men efter att han sett det första programmet, där Thomas Järveden var programledare, fick han nog.

– De sa att det var ett humorprogram, men inget kändes roligt. Det fanns ingen finess. Bara massa trams. Jag hade bara suttit där som ett utropstecken, säger han till Aftonbladet.

I första programmet gästade tevekocken och skådespelaren Per Morberg. Konceptet är att en grupp komiker turas om att häckla eller hylla gästen. Peter Harryson och Gudrun Schyman är några av de kommande gästerna.

När Malmberg lämnade produktionen sa han att produktionen "saknar kunskap och är konflikträdda" och att programmet Så ska det låta till och med är roligare.

Skrivet av: