Söndag 13 Jun
Stockholm

Kate Winslets porrförsvar

"Jag är ingen porrstjärna."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelerskan Kate Winslet väljer att bita ifrån ordentligt när hon blir tillfrågad om sin man och regissören av nya filmen Revolutionary Road, Sam Mendes, blir svartsjuk på de scener där Kate visar sig naken.

– Självklart blir Sam inte ledsen. Jag är ingen porrstjärna. Jag går inte bara ut där och har sex med andra människor för mitt jobbs skull. Han blir inte svartsjuk, inte det minsta. Det är verkligen inte någon stor grej.

Och Kate visar sig inte naken för vad som helst:

– Jag känner att varje nivå av nakenhet som jag har visat har utan tvekan spelat en roll för handlingen och stärkt filmen.

Tidigare har Kate Winslet poserat nästan naken för novembernumret av modetidningen Vanity Fair. Då handlade uppståndelsen dock om att Kate blev förd bakom ljuset då hon poserade på en äkta päls, något som för djurrättskämpen Winslet svurit på att aldrig göra.

Det är till filmen "The Reader" som Kate slänger av sig alla kläder. I den filmen spelar hon en tysk lärarinna som inleder ett förhållande med en ung pojke. Filmen har premiär i USA i början av januari.

Se trailern till "The Reader" här:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela