Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christina Ricci i porrkomedi

- 07/04/2009, 07:00 -

Hollywoodstjärnan återvänder till lite mer lättsamma filmer.

Adam Sandler är en av männen bakom manuset till den kommande komedin "Born to be a star". Filmens kvinnliga huvudrollsinnehavare blir ingen mindre än Christina Ricci, mest känd för sin roll i filmen "Monster" där hon spelar mot Charlize Theron.

"Born to be a star" handlar om en nördig småstadsgrabb som en dag upptäcker en hemlighet. Hans föräldrar var kända porrstjärnor på 70-talet. Detta gör att han beslutar sig för att själv gå i deras fotspår och så småningom bli världens största porrskådis. Christina Ricci kommer spela rollen som killens oskyldiga flickvän. Detta rapporterar Hollywood reporter.

Efter att ha medverket i ett par mörka filmer de senaste åren, som exempelvis den tidigare nämnda "Monster" och "Black Snake Moan" återvänder Ricci nu till den lite lättare och ljusare genren där hon gjort filmer som "Familjen Adams" och "Kärleksfeber".

Skrivet av: