Jarmos attack mot Christian

Nu avslöjas påhoppen.


Det verkar som om Jarmo Heinonen har fått nog nu. I de senaste avsnitten har vi sett Christian Ternstedt bittert kommentera Jarmo och hans handlingar. Nu går Jarmo till attack mot Christian och svarar bland annat med orden "rulla på din fetgris" och "gå och dränk dig". Dessa påhopp är bara några enstaka i raden av arga inlägg i det privata Robinsonforumet på Facebook.

Deltagaren i motståndslaget, Angela Moreno har nu fått nog. Hon avslöjar i sin blogg det som står på forumet.

"Attacken är riktad mot Christian och är bara ett i raden av utflippade personangrepp som den senaste tiden poppat upp där med Jarmos signatur. Robinsons egen Farsan Baloo har ju gjort sig omåttligt populär hemma i Tv-sofforna genom att käka myror, sprinta med diarré och för att vara den frispråkiga motpolen till Christian - ”the bad guy” i Lag Magkal. Även solen har sina fläckar och jag kommer att exponera dem i detta inlägg."

Inläggen som exponeras i bloggen lyder:

”hej på er. nu har vår poker expert gått för långt, jag har hittills haft lite förståelse med fanstyget,men nu är det slut.”

puss o kram jarmo

"rulla på din fetgris"

jarmo

"vi har skrivit på ett kontrakt med tv4 silverback skall man inte hålla det"

Jarmo

"intelligent??????????????????????????????"

jarmo

"skärp dig eller gå och dränk dig. puss puss"

Jarmo

”christian ljuger jag tror inte på att han mutade till sig mat på våran strand, framför allt hade han inte klarat av att fästa 5 döda små fiskar i nätet utan att vi upptäckt detta!!! killen är media kåt!!!!!!”

jarmo

Christians svar till Jarmo låter så här:

”Vill du ställa frågor så ring mig... gräl o missförstånd beror oftast på kommunikationsbrist, o hade du bara svarat när jag ringt dig så kunde vi rett ut det...”

Christian

”Ingen deltagare tog skada av den storyn förut jag själv, så förstår inte din reaktion alls.. Fokusera på något annat istället för mig...”

Christian

”Han får säga vad han vill till mig, ingen fara.. men att jag ska dränka mig känns lite väl mycket... Hade vi inte kommit överens om att släppa allt när vi kom hem?”

Christian

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.