Jarmos attack mot Christian

- 15/04/2009, 08:18 -

Nu avslöjas påhoppen.

Det verkar som om Jarmo Heinonen har fått nog nu. I de senaste avsnitten har vi sett Christian Ternstedt bittert kommentera Jarmo och hans handlingar. Nu går Jarmo till attack mot Christian och svarar bland annat med orden "rulla på din fetgris" och "gå och dränk dig". Dessa påhopp är bara några enstaka i raden av arga inlägg i det privata Robinsonforumet på Facebook.

Deltagaren i motståndslaget, Angela Moreno har nu fått nog. Hon avslöjar i sin blogg det som står på forumet.

"Attacken är riktad mot Christian och är bara ett i raden av utflippade personangrepp som den senaste tiden poppat upp där med Jarmos signatur. Robinsons egen Farsan Baloo har ju gjort sig omåttligt populär hemma i Tv-sofforna genom att käka myror, sprinta med diarré och för att vara den frispråkiga motpolen till Christian - ”the bad guy” i Lag Magkal. Även solen har sina fläckar och jag kommer att exponera dem i detta inlägg."

Inläggen som exponeras i bloggen lyder:

”hej på er. nu har vår poker expert gått för långt, jag har hittills haft lite förståelse med fanstyget,men nu är det slut.”

puss o kram jarmo

"rulla på din fetgris"

jarmo

"vi har skrivit på ett kontrakt med tv4 silverback skall man inte hålla det"

Jarmo

"intelligent??????????????????????????????"

jarmo

"skärp dig eller gå och dränk dig. puss puss"

Jarmo

”christian ljuger jag tror inte på att han mutade till sig mat på våran strand, framför allt hade han inte klarat av att fästa 5 döda små fiskar i nätet utan att vi upptäckt detta!!! killen är media kåt!!!!!!”

jarmo

Christians svar till Jarmo låter så här:

”Vill du ställa frågor så ring mig... gräl o missförstånd beror oftast på kommunikationsbrist, o hade du bara svarat när jag ringt dig så kunde vi rett ut det...”

Christian

”Ingen deltagare tog skada av den storyn förut jag själv, så förstår inte din reaktion alls.. Fokusera på något annat istället för mig...”

Christian

”Han får säga vad han vill till mig, ingen fara.. men att jag ska dränka mig känns lite väl mycket... Hade vi inte kommit överens om att släppa allt när vi kom hem?”

Christian

Skrivet av: