Fredag 30 Jul
Stockholm

Jarmos starka reaktion

Vägrade att dela mat med de andra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det börjar att hetta till rejält i Robinson. Tävlingarna i programmet är både fysiskt och psykiskt påfrestande för deltagarna. I lördagens avsnitt kunde man se Erik Billing och Jarmo Heinonen i en duell mot varandra där Erik Billing förlorade och fick åka hem.

Rafael Ortega som också fick lämna tävlingen skriver i sin blogg om Jarmos starka reaktion när han blev vald att duellera mot Billing.

" Det var faktiskt ganska pinsamt hur Jarmo reagerade på att vi i Magkal röstade på honom för att gå och duellera med en från Parangan. Det var tom så att det var Jarmos tur att gå på pristävling (om man bortser från tjejerna)"

Jarmo valdes inte bara för att det var hans tur utan även för att han vägrade ingå i killarnas pakt. Rafael erkänner öppenhjärtligt på bloggen att de ville få bort Jarmo, något som Jarmo reagerade starkt på.

" Han var så arg på oss att han vägrade att sova i lägret med oss andra. Han tänkte inte dela mat med oss heller. Han betedde sig som en tjurig liten pojke", skriver Rafael på sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela