Kändisarna om aprilskämten

Vårfödaren Gry Forssell ser inga vårtecken i solgasset.


Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har en ny dokusåpa på gång som är en blandning av Grillad, Robinson och Stjärnorna på slottet. Såpan kommer heta Stjärnorna i skärgården och handla om en skara av kändisar som bor på Ljusterö och bara får mat beroende på hur mycket skit de kan snacka med varandra om i flytvästbåset.

Nej. Det var bara ett aprilskämt. Det är den 1 april i dag och enligt traditionen ska man driva med sin nästa, varefter man säger "april, april jag kan lura dig vart jag vill". En sed som funnits i Sverige i flera hundra år, för att välkomna våren.

Nyheter24 undrade så klart hur kändisarna haft det under den stora skämtdagen. Har de blivit grundlurade i dag?

– Nej, det har jag inte, säger programledaren och skådespelerskan Sanna Bråding, som har fredats från diverse aprilskämt efter Grilladsejouren.

På samma linje är programledaren Gry Forssell, som annars i Mix Megapols morgonstudio brukar få tackla mediespanaren Alex Schulmans gerillautbrott.

– Inga aprilskämt ännu, säger Kajsa Mellgren, till Nyheter24.

Från att ha gått till en mer fredad tillvaro som projektledare på modestudio från teveansikte i ZTV och sångare är måtavlan inte lika tydlig. Det som däremot är slående för Mellgren är vårens intåg.

– Det är lite varmare, jag tycker att det har varit fina dagar. Det är så det märks, säger Mellgren.

– Ja, det har varit väldigt soligt och vårblommorna har börjat slå ut. Det gjorde min dag, säger Sanna Bråding.

Hon föredrar att vara i vattnet och kommer så även att vara det när det börjar bli doppdags till skillnad från landkrabban Forssell, som dock inte känner av några vårtecken trots vårkänslorna och att hon snart väntas föda sitt andra barn.

Mellgren, som inte är någon riktig festivaltjej, kommer behålla kläderna på i anslutning till sommarstranden. Men i valet mellan solande landkrabba och sjöjungfru identifierar sig Bråding till det senare.

–Jag ser till att alltid hålla mig i vattnet, säger hon till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!